Video: Kalush Orchestra a făcut spectacol, de Ziua Timişoarei!

Cel mai aşteptat moment de la Ziua Timişoarei a fost concertul Kalush Orchestra, trupa care a câştigat concursul Eurovision, în acest an.

Deşi ar fi trebuti să încheie seara, ucrainenii au urcat pe scena din Parcul Rozelor, la ora 21:30, înaintea lui Ovidiu Lipan Ţăndărică.

CITEŞTE ŞI: Mită, la Frontieră! Cum a fost prins un şofer sârb care a încercat să dea şpagă?

La concert au fost peste 3.000 de oameni, iar cei mai mulţi au venit special pentru Kalush Orchestra.

„Nu ştiam decât piesa cu care au câştigat Eurovisionul şi sincer, m-am întrebat dacă ar fi devenit atât de faimoşi dacă nu era războiul din Ucraina. Acum, când i-am ascultat în concert, chiar cred că au meritat. Sunt foarte faini”, a spus un timişorean din public.

„Seamănă cu Subcarpaţi, dar parcp sunt mult mai faini. Îi iubesc la nebunie şi pentru muzica lor dar şi pentru că sunt din Ucraina”, a spus o tânără.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.