Veşti proaste pentru şoferi! S-a prelungit închiderea traficului rutier, în zona centrală a Timişoarei

Continuă haosul provocat de închiderea circulaţiei în zona central a Timişoarei, pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare.

CITEŞTE ŞI: Ovidiu Sîrbu (ALDE) și-a dat demisia din funcția de secretar de stat în Ministerul Transporturilor

Pentru că muncitorii nu s-au încadrat în termenul initial, reprezentanţii primăriei au decis prelungirea restricţiilor rutiere.

Astfel, strada Michelangelo, respectiv pe bd. Ion.C. Brătianu, tronsonul cuprins între Pasajul Michelangelo şi bd. Revoluţiei din 1989, va rămâne închisă până în dimineaţa zilei de sâmbătă, 7 septembrie.

Prelungirea acestei restricţii este necesară pentru turnarea stratului de uzură.

Alte două străzi din zona centrală vor fi închise complet în de sâmătă dimineaţa până duminică dimineaţa.

CITEŞTE ŞI: Andreea Voica, Stana Stepanescu, Ramona Viţa şi mulţi alţii, la Ruga Timişoarei! Vezi aici programul complet

“Totodată, în vederea realizării lucrărilor de asfaltare,  Comisia de circulaţie a municipiului a aprobat închiderea totală a relaţiei de dreapta de pe bd. Ion.C. Brătianu spre Piaţa Iancu Huniade şi respectiv a str. 20 Decembrie 1989 tronsonul cuprins între Piaţa Iancu Huniade şi bd. C.D.Loga, în perioada 07.09.2019 (începând cu ora 07,00) – 08.09.2019 (până la ora 07,00)”, transmit reprezentanţii Primăriei Timişoara.

sursa foto: facebok / Corneliu N. Vaida

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.