Urmărire ca în filme, pentru capturarea a patru indivizi de etnie romă! Cum au vrut să îi păcălească pe cei pentru care lucrau?

Patru bărbați s-au înțeles cu proprietarul unei case de lângă Timișoara, să îi facă unele lucrări de reparații, contra sumei de 3.000 de lei.

Doar că, în momentul în care și-au terminat treaba, au cerut 7.500 de lei, pe motiv că a fost nevoie și de alte intervenții.

S-a întâmplat în localitatea Ianova, iar proprietarul imobilului le-a dat bărbaților de etnie romă, 5.000 de lei după care a mers la bancomat să scoată diferența de bani.

CITEȘTE ȘI: A 24-a zi de război! Ucraina anunță că a ucis încă un general din armata invadatoare

Pe drum însă, și-a dat seama că cei patru profită de el, așa că a sunat la 112 și a anunțat incidentul.

„Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, moment în care persoanele în cauză, au plecat. Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire autoturismului, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea”, transmite IPJ Timiș.

Oamenii legii au pornit în urmărirea mașinii cu cei patru indivizi, cu vârste cuprinse între 31 și 34 de ani.

Au reușit să îi oprească la intrarea în Timișoara, fiind duși la audieri.În primă fază, cel de la volan a fost amendat pentru că nu a oprit la semnalele polițiștilor.

De asemenea, oamenii legii i-au retras certificatul de înmatriculare și i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării, ambele pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate faptele de care sunt acuzați, iar în acest sens a fost deschis un dosar penal pentru înșelăciune.

CITEȘTE ȘI: Spectacol de lumină şi muzică! Castelul de Apă din Iosefin te aşteaptă la un performance de video mapping

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

Aquatim anunţă noi întreruperi în furnizarea apei!

Joi, 18 august, între orele 8-16 se va întrerupe furnizarea apei în Chizătău pentru spălarea rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.