Universitatea de Ştiinţele Vieţii! USAB Timişoara şi-a schimbat denumirea

Decizie de schimbare a denumirii Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Timişoara.
Instituţia se numeşte de acum, Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Universitatea de Ştiinţele Vieţii! USAB Timişoara şi-a schimbat denumirea

“Având în vedere Hotărârea de Guvern nr. 976/03.08.2022 pentru modificarea anexei nr.3 la Hotărârea Guvernului nr. 369/2021 privind organizarea și funcționarea Ministerului Educației, vă comunicăm faptul că, începând cu data de 3 august 2022, noua denumire a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timișoara va fi UNIVERSITATEA DE ȘTIINȚELE VIEȚII „REGELE MIHAI I” DIN TIMIȘOARA”, transmit reprezentanţii Universităţii.

Instituţia oferă în prezent 13 domenii de licenţă, după cum urmează: agronomie, biologie, ingineria mediului, inginerie geodezică, inginerie mecanică, zootehnie, biotehnologii, horticultură, silvicultură, ingineria produselor alimentare, inginerie şi management în agricultură şi dezvoltare rurală, inginerie şi management, medicină veterinară.

Absolventilor primului ciclu de învatamânt li se ofera 32 programe de masterat, iar pregat-irea superioară, prin doctorat se realizează în 4 domenii.

De asemenea, se organizeaza învatamânt cu frecvență redusă (IFR) la Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură și Silvicultură, respectiv la Facultatea de Management și Turism Rural.

CITEŞTE ŞI: Coşuri de gunoi care anunţă singure când sunt pline! Vezi aici unde le găseşti în Timişoara

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.