Un indian s-a dat grec, pentru a ieși din țară! A folosit un pașaport fals

Poliţiştii de frontieră  au depistat un indian, care a încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, cu ajutorul unui document de călătorie grecesc fals.

CITEȘTE ȘI: Impact violent! O maşină a fost proiectată într-un stâlp, după ce a fost lovită cu putere, de un alt autoturism

Bărbatul voia să iasă din țară, prin vama Cenad, iar la controlul de frontieră, bărbatul care era pasager într-o mașină condusă de un cetățean român, a prezentat pașaportul. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta este fals, motiv pentru care persoana respectivă  a fost condusă la sediul instituției pentru cercetări.

În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră timișeni au stabilit că bărbatul este defapt un cetățean din India, în vârstă de 28 de ani și a recurs la această metodă pentru că nu deţinea o viză care să îi permită trecerea frontierei. 

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals cât şi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale care se impun”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Pensiune cuprinsă de flăcări! Pompierii au intervenit de urgență

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

Aquatim anunţă noi întreruperi în furnizarea apei!

Joi, 18 august, între orele 8-16 se va întrerupe furnizarea apei în Chizătău pentru spălarea rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.