Un bărbat căutat de doi ani, după ce a luat o sumă de bani care nu era a lui, dintr-un bancomat! Polițiștii cer acum ajutorul timișorenilor

Polițiștii fac apel la timișoreni pentru a prinde un bărbat care a luat din bancomat o sumă de bani care nu era a lui!

Totul s-a întâmplat în decembrie 2020. Un bărbat a vrut să scoată 2.000 de la un bancomat de pe Bulevardul Revoluției, însă după ce a luat cardul a uitat să ridice și banii. Imediat un alt bărbat care se afla în zonă, în loc să anunțe Poliția a luat banii și s-a făcut nevăzut.

CITEȘTE ȘI: Primăria Timișoara a obținut prima finanțare europeană pentru digitalizarea serviciilor pentru cetățeni!

De atunci, polițiștii timișoreni au încercat să-l identifice pe hoț, însă fără rezultat până acum. Polițiștii fac însă apel la timișoreni pentru recunoașterea bărbatului. 

Polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara efectuează cercetări într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, constând în aceea că în data de 21.12.2020, în jurul orei 14:33, un bărbat a introdus cardul bancar într-un ATM, situat pe bulevardul Revoluției din 1989, din municipiul Timișoara, a solicitat exragerea sumei de 2.000 de lei și a plecat fără a ridica suma de bani eliberată, ulterior, aceasta fiind sustrasă din fanta ATM-ului de o persoană necunoscută. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana respectivă este rugat sa apeleze numărul de telefon 0766787887 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

CITEȘTE ȘI: Mircea Cărtărescu, Radu Paraschivescu, alături de alți scriitori contemporani, în dialog cu publicul timişorean la UVT!

{youtube}oMCXveIyw4E{/youtube}

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Primăria Timișoara caută o firmă care să modernizeze Complexul sportiv din zona Dacia

Primăria Timișoara a lansat licitația pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru modernizarea Complexului sportiv Bega.

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.