Tupeu maxim! Mii de maşini parcate pe străzile pietonale din centrul oraşului

Peste 5.000 de şoferi s-au ales cu amenzi, după ce şi-au parcat maşinile în zone în care staţionarea este interzisă!

Poliţiştii locali atrag atenţia conducătorilor auto că aplică în continuare sancţiuni celor care pătrund cu autovehiculele în zone în care accesul acestora este interzis prin indicatoare rutiere, cum sunt străzile cu acces interzis sau zona pietonală a municipiului. 

Astfel, pe străzile destinate pietonilor, precum și pe străzile din zona centrală pe care este interzisă oprirea și staționarea au fost aplicate, de la începutul anului și până în prezent, un număr de 5.356 sancțiuni contravenționale

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pe str. Carol Telbisz – 1054 sancțiuni, str. Mărășești – 494 sancțiuni, V.V. Delamarina – 416 sancțiuni, Piața Huniade, 411 sancțiuni, Gh. Dima- 400 sancțiuni, A. Pacha – 389 sancțiuni și Piața Victoriei – 307 sancțiuni. O stradă pe care frecvent a fost constatată oprirea și staționarea autovehiculelor este str. Constantin Mușat, unde conducătorii auto își lasă autoturismele pe avarii și pleacă pentru a-și rezolva diverse probleme. Aici au fost aplicate un număr de 127 sancțiuni contravenționale. 

Alte zone pe care s-au mai constatat încălcări ale legislației sunt Piața Unirii, Piața Libertății, Piața Mărăști, străzile Paris și Gh. Lazăr. 

Polițiștii locali fac apel la cetățeni să respecte legislația în ceea ce privește oprirea, staționarea și pătrunderea în străzile cu acces interzis pentru a evita astfel aplicarea de sancțiuni care pot ajunge până la 625 lei și trei puncte penalizare la permis.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.