Trei turiști s-au RĂTĂCIT pe munte, la Băile Herculane

Acțiune de urgență a salvamontiștilor din Băile Herculane, în miez de noapte! Aceștia au avut o misiune extrem de dificilă după ce trei turiști din Arad s-au rătăcit pe munte, într-o zonă cunoscută ca fiind periculoasă.

Este vorba despre Peretele Șoimului, zonă extrem de îndrăgită de alpiniști. Deși aveau pregătire în acest domeniu, cei trei tineri din Arad au rătăcit poteca de întoarcere la baza peretelui.

Conform jurnaliștilor de la InfoCS.ro, aceștia au ajuns într-o zonă deosebit de accidentată cu pereţi de stâncă verticali, prăpăstii de zeci de metri şi poteci foarte înguste.  Fiind și noapte, n-au mai reușit să se descurce și au sunat după ajutoare.

Astfel, salvamontiștii au pornit la drum în jurul orei 00.00. Din fericire, i-au găsit pe cei trei la timp și i-au ghidat spre baza muntelui, acești ajungând acolo teferi și nevătămați.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

Două proiecte de reabilitare termică a unor blocuri din Timișoara, deblocate după mai bine de 3 ani. Încep lucrările

Municipalitatea a semnat două contracte de reabilitare termică a două blocuri din Timișoara.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.