Trei candidați independenți, în Timiș, la alegerile parlamentare

| Alice Trifu | | Lasă un comentariu

14 partide politice s-au înscris, în Timiș, în lupta pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc în data de 11 decembrie.

Unele dintre acestea au prezentat liste complete de candidați pentru Senat și Camera Deputaților, pe când altele nu. În plus, la nivelul județului nostru există și trei candidați independenți ce visează să ajungă în Parlamentul României.

Partidele care au depus la Biroul Electoral liste complete pentru alegerile parlamentare sunt: PSD, PNL, PMP, ALDE, USR, PRU, PPU, UDMR, BUN, PRM, Partidul Ecologist și Alianța Noastră România.

Liste incomplete au depus Partidul Socialist Român, Partidul Noua Românie.

Pe buletinele de vot din 11 decembrie, timișorenii vor găsi și trei independenți. Este vorba despre fostul consilier local Petrică Folică – de meserie detectiv particular –, de Rodica Barna, și de inventatorul Remi Rădulescu, premiat la o sumedenie de conferințe și simpozioane internaționale pentru reușitele sale.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

Două proiecte de reabilitare termică a unor blocuri din Timișoara, deblocate după mai bine de 3 ani. Încep lucrările

Municipalitatea a semnat două contracte de reabilitare termică a două blocuri din Timișoara.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.