Transformă-te în licurici! Alergi şi luminezi Timişoara

Club Sportiv Alergotura organizează vineri, 5 august, ora 20.30, ediția cu numărul VII a evenimentului Tura Licuricilor, un eveniment necompetițional de alergare.

Înscrierile la eveniment se vor închide vineri dimineața. Traseul realizat în acest an își propune să deschidă participanților străzile din zona Fabric, pentru a se bucura atât de mișcare, cât și de monumentele istorice ale zonei. În intervalul 21.30 – 22.15 șoferii sunt rugați să evite câteva tronsoane ale străzilor deschise alergătorilor.

Pentru a putea participa la Tura Licuricilor, alergătorii sunt invitați să se înscrie gratuit pe turalicuricilor.ro/inscriere și să aibă asupra lor, la start, o frontală sau o lanternă, care să fie aprinse permanent pe traseul de alergare.

Deschiderea evenimentului va avea loc în Piața Traian, la ora 20.30. Începând cu această oră se vor distribui cele 150 de tricouri special create pentru această ediție. Criteriile de acordare ale tricourilor sunt: primii participanți înscriși și sosiți la eveniment și care au asupra lor o frontală sau o lanternă.

După încălzirea de 15 minute realizată împreună cu cei de la D-Point Studio (21:30 – 21.45), organizatorii vor prezenta traseul de alergare.

Traseul din acest an își propune, pe lângă promovarea alergării ca un element al unui stil de viață sănătos, să pună în lumină zona Fabric. Astfel, el include străzi istorice din cartierul Fabric și alei din parcurile Andrei Mocioni și Regina Maria, participanții fiind invitați să lumineze în alergare și monumentele istorice din această zonă. Traseul detaliat poate fi consultat aici: turalicuricilor.ro/traseu.

Startul ediției cu numărul VII a Turei Licuricilor se va da la ora 22.00. Cei mai puțin antrenați vor avea la dispoziție 45 de minute pentru a alerga aproximativ 2,5 km. Cei mai antrenați sunt invitați să alerge două ture, respectiv 5 km.

Șoferii trebuie însă să știe că vor fi restricții de trafic în intervalul 21.30 – 22.15.

Traseul va urma în mare parte cursul canalului Bega și alei din parcuri, însă vor fi câteva tronsoane unde circulația autovehiculelor (inclusiv a mijloacelor de transport în comun) va fi restricționată, după cum urmează:

  • Strada Dacilor (între Piața Traian și Piața Badea Cârțan), în intervalul orar 21.30 – 21.50
  • Splaiul Nistrului, închidere ambele sensuri (între strada J.H. Pestalozzi și bulevardul 3 August 1919), în intervalul orar 21.40 – 22.00
  • Intersecția străzilor bulevardul 3 August 1919 și strada Dacilor din Piața Traian, între orele 21.40 și 22.15.

Tura Licuricilor în Fabric este parte a programului “AVEnturi URBane: Descoperă orașul În mișcare – AVE URBI 2022”, în cadrul apelului „Orașul în mișcare” 2022.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Timişul se topeşte! Sunt aşteptate temperaturi de 40 de grade! ANM a emis cod portocaliu de caniculă

Temperaturi de până la 40 de grade sunt aşteptate în vestul ţării! Motiv pentru care ANM a emis un cod portocaliu de caniculă şi disconfort termic accentuat.

Autospecială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt, în dotarea ISU Timiş! Investiţia e de aproximativ 800.000 de lei

Consiliul Județean Timiș cumpără o ambulanță specială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt. Aceasta va intra în dotarea ISU Banat.

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.