Tramvai deraiat în zona Gării de Nord din Timișoara! Vatmanul conducea cu viteză

În această dimineață, un tramvai care circula pe linia 1, a deraiat în zona Gării de Nord, fiind pusă în pericol siguranța călătorilor și a celorlalți participanți la trafic.

În urma verificărilor derulate, s-a constatat că evenimentul s-a produs din cauza vitezei excesive (43km/h) și a neadaptării vitezei la condițiile din zonă, fiind o curbă periculoasă la stânga, în unghi drept, curbă cu rază mică și intrare în stație imediat după curbă.

În aceste condiții, conducerea societății i-a propus vatmanului care se face vinovat de manevrarea defectuoasă a tramvaiului două alternative: demisia la zi sau convocarea la comisia de disciplină din cadrul societății, cu sancțiunea maximă aplicabilă abaterii disciplinare săvârșite. Conducatorul de bord a ales demisia la zi, luni urmând să-și depună oficial cererea de demisie.

Societatea de Transport Public Timișoara asigură utilizatorii serviciului public că lucrările la linia cale efectuate pe tronsonul de la Gara de Nord au fost realizate cu respectarea tuturor normelor în vigoare și a parametrilor tehnici specifici lucrărilor de infrastructură a liniei cale”, transmite STPT.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Lucian Mărgineanu este noul director al centrului de producție Continental Automotive din Timișoara

Lucian Mărgineanu a preluat poziția de director al fabricii Continental Automotive Timișoara, de la începutul acestei luni!

O nouă acțiune de dezinsecție va avea loc la Timișoara în perioada 17-28 august! Se stropește atât din aer, cât și la sol

La Timișoara începe o nouă etapă de dezinsecție! Se va stropi pe calea aerului, dar și la sol, în perioada 17-28 august.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.