Traian Băsescu vine la Timișoara pentru lansarea candidaților PMP

Bă, se pune Timișul în mișcare! Acesta este sloganul ales de PMP-iștii din Timiș pentru a promova evenimentul de lansare a candidaților la alegerile parlamentare din data de 11 decembrie.

Acțiunea va avea loc vineri, 11 noiembrie, la Sala Capitol din municipiul de pe Bega și se va desfășura în prezența președintelui Partidului Mișcarea Populară, Traian Băsescu.
VEZI AICI LISTELE COMPLETE ALE PMP TIMIȘ
Sute de oameni, simpatizanți și membri ai PMP Timiș, sunt așteptați vineri, de la ora 16:00, la Sala Capitol din Timișoara, unde vor fi prezentați candidații la alegerile generale.
Listele Partidului Mișcarea Populară Timiș pentru Camera Deputaților și Senat sunt deschise de Cornel Sămărtinean, respectiv Radu Șumălan, însă acestea nu sunt singurele locuri eligibile, în opinia președintelui filialei, Roxana Iliescu. Aceasta mizează pe un rezultat cu două cifre și trei mandate de parlamentar: unul de senator și două de deputat. În aceste condiții Marius Dugulescu, aflat pe locul II, la Camera Deputaților, ar putea prinde un fotoliu în legislativul României.
CITEȘTE ȘI: PMP Timiș vrea să trimită în Parlament, doi deputați și un senator
Lansarea candidaților PMP Timiș va avea loc în prima zi de campanie, în prezența președintelui partidului, Traian Băsescu.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.