Tineri, condamnaţi la închisoare, prinşi de poliţiştii timişeni!

 

Polițiștii timișeni au depistat doi bărbați de 26 respectiv 28 de ani, condamnaţi la închisoare. Unul dintre aceștia era dat în urmărire internațională. 

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din Recaș, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale,  au depistat, pe raza localităţii Herneacova, un tânăr de 28 de ani, urmărit internaţional. Judecătoria Timișoara l-a condamnat încă din luna februarie a acestui an, la o pedeapsă de 2 ani și 11 luni de închisoare, pentru de furt calificat și distrugere. Mai exact, în luna noiembrie 2013, acesta a furat cablu subteran, proprietate a unor companii de telefonie.

În aceeași zi, polițiștii timişeni au depistat pe raza localității Sânmihaiu Român, un tânăr de 26 de ani condamnat la închisoare.  Pe numele acestuia, Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii prin care este condamnat la 4 ani și 20 de zile de pedeapsă privativă de libertate, pentru furt calificat și conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Mai precis, în luna mai a anului 2015, bărbatul a pătruns prin efracție într-o locuință situată din Timișoara de unde a sustras mai multe bunuri. Totodată, acesta a furat, din garaj, un autovehicul pe care l-a condus pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

În ambele cazuri, persoanele au fost introduse în Penitenciarul Timișoara pentru executarea pedepsei.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Primăria Timișoara caută o firmă care să modernizeze Complexul sportiv din zona Dacia

Primăria Timișoara a lansat licitația pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru modernizarea Complexului sportiv Bega.

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.