Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Universitatea de Vest din Timişoara celebrează Ziua Culturii Naţionale printr-un concert de muzică simfonică românească, susţinut de Orchestra Facultăţii de Muzică şi Teatru.

Publicat în Cultură

Muzeul Satului Bănăţean vă invită miercuri, 22.12.2021, la ora 10, la vernisajul expoziției Nuanțe Bănăţene, în cadrul sălii expoziționale temporare.

Publicat în Cultură

Primăria a demarat procedura de licitație deschisă pentru elaborarea proiectului tehnic și execuția noului stadion pe structură metalică, din Calea Buziașului.

Publicat în Administrație

În această seară are loc deschiderea singurului Parc de Crăciun din vestul României, un concept nou, care oferă posibilităţi de petrecere a timpului liber, pentru întraga familie.

Publicat în Social

Povestea La Casa de Papel a ajuns la final, odată cu lansarea ultimelor cinci episoade care pot fi vizionate încă de ieri, pe Netflix.

Publicat în Social

Lipsa de timp pentru prezența fizică sau planurile de studiu care nu se pliază pe cunoștințele tale, te-au împiedicat să urmezi un curs de limba engleză.

Publicat în Educație
Pagina 1 din 130

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login