Timișenii, cu buzunarele mai goale după minivacanța de 1 Decembrie!

Minivacanță costisitoare pentru unii timișeni! În ultimele 48 de ore, polițiștii au aplicat nu mai puțin de 209 de amenzi în valoare de peste 52.000 de lei.

În perioada 30 noiembrie – 04 decembrie, poliţiştii Inspectoratului Judeţean Timiş sunt la datorie, în serviciul comunităţii, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului şi a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor. Astfel, aproape 900 de poliţişti acţionează pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor angrenaţi, 515 sunt poliţişti de ordine publică, 132 de la rutieră, 120 de investigaţii criminale, 44 de la transporturi, iar restul de la alte structuri, respectiv: investigarea criminalităţii economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase. Structurile de poliţie transporturi patrulează în 25 de trenuri de călători, precum şi în 10 staţii şi triaje de cale ferată.

Și poliţiştii rutieri sunt la datorie, ei acționează pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere.

În ultimele 48 de ore, în urma acțiunilor întreprinse, poliţiştii timișeni au constatat 42 de fapte penale, de natură judiciară și la regimul rutier. Polițiștii au intervenit la 100 de evenimente, dintre care 82 au fost semnalate prin Serviciul Unic de Urgență 112.

Au fost aplicate 209 sancţiuni contravenţionale, dintre care 38 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică.

Pentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au aplicat 166 de sancţiuni contravenţionale, 59 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 14 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate se ridică la peste 52.000 de lei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.