Sute de vitezomani sancţionaţi de poliţişti, în ultimele zile!

Poliţiştii au făcut prăpăd pe şoselele din Timiş! Timp de patru zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, aplicând aproape 700 de sancţiuni contravenţionale.

Cele mai multe amenzi au fost încasate de vizezomani, 177 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. În plus au fost reţinute şi 74 de permise de conducere.

În perioada  31 octombrie – 02 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.    

Astfel, poliţiştii au întocmit 8 dosare penale şi au aplicat 656 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 177 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 85 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Totodată au fost reţinute 74 de permise de conducere, 35 dintre acestea fiind pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor. Au fost reținute şi permisele de conducere ale șoferilor care nu au acordat prioritate de trecere vehiculelor, nu au respectat  regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, limitele legale de viteză, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric, sau au condus vehicule sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 26 de certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.