Străin JEFUIT, după ce a făcut autostopul! Unde s-a petrecut grozăvia?

Un turist din Estonia a trecut prin clipe de coşmar, după ce a făcut autostopul. Imediat, lângă el a oprit o maşină în care erau trei bărbaţi.

Tânărul, care vizita judeţul Hunedoara, obişnuieşte să călătorească prin Europa, în acest fel. Ca atare, s-a urcat fără să îşi facă griji, în autoturism.

CITEŞTE ŞI: Proiectul de lărgire a drumului de la Dumbrăvița la autostradă, în stand-by! Stâlpii de troleibuz, principala problemă

Estonianul, în vârstă de 26 de ani, a făcut autostopul la ieşirea de autostrada A1, în localitatea Şoimuş din judeţul Hunedoara.

La scurt timp după ce a urcat în maşină, şoferul a tras pe dreapta şi l-a obilgat să se dea jos. În plus, unul dintre ceilalţi doi pasageri i-a smuls camera de filmat, pe care tânărul o avea la gât.

Acesta a sunat imediat la Poliţie, iar un echipaj i-a şi depistat pe cei trei indivizi.

CITEŞTE ŞI: DESCOPERIRE MACABRĂ! Ce a găsit o bătrână în propria curte?

„La scurt timp de la sesizare, autoturismul a fost oprit în trafic de poliţişti, iar cele trei persoane au fost conduse la sediul poliţiei. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 31 de ani, toţi din municipiul Brad, fiind reţinuţi pentru 24 de ore. Aceştia vor fi prezentaţi procurorilor cu propuneri corespunzătoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Laura Bradu, pentru zhd.ro.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.