START campanie electorală! La 12 fix, candidații au lipit primele afișe

În urmă cu puțin timp s-a spus strat campaniei electorale pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc în data de 11 decembrie.

Partidele mai mari n-au vrut să piardă nicio secundă, astfel că, la 12 fix, s-au grăbit să lipească primele afișe.

Început de campanie electorală prompt, în Timiș! Candidații cu șanse reale să prindă un loc în Parlament și-au lipit primele afișe chiar la miezul nopții. PSD, PNL, PMP și ALDE au ales să pornească cu lipitul afișelor chiar din zona centrală.

La fel ca la alegerile locale, PSD-iștii și-au lipit primele afișe pe panoul din fața Filarmonicii Banatul. Ei spun că vor să bată la cât mai multe uși în perioada ce urmează.

“Ne așteptăm la o campanie în care să ne prezentăm proiectele, vrem ca împreună cu echipa PSD să ajungem în cât mai multe case, să vorbim cu cât mai mulți oameni, astfel încât toate argumentele noastre, toate proiectele pe care le avem pentru județul Timiș, să fie cunoscute. Am format o echipă în adevratul sens al cuvântului, cu oameni care vor aduce un plus în Parlamentul României. Sunt oameni tineri, oameni dinamici, care doresc să demonstreze că încrederea cetățenilor va fi justificată”, a declarat președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu.

Liberalii din Timiș au dat startul campaniei în Piața Victoriei, vizavi de Operă, în același timp. Tot cu planuri mărețe.

„Cetățenii își pun speranțe în noi și vom câștiga cu votul lor alegerile. Suntem un partid serios, un partid care ne prezentăm în fața electoratului cu candidați curați, care au realizări în viață, care s-au afirmat și sunt toate motivele să existe încredere în noi. (…) Începem campania electorală plini de speranță, speranță că vom câștiga alegerile, dar și mai important decât atât, speranță pentru România. Suntem convinși că vom reuși o majoritate parlamentară, care să dea noul Guvern”, a declarat președintele PNL Timiș, Nicolae Robu.

Cu speranțe mari pleacă în lupta pentru alegerile parlamentare și cei din PMP Timiș, care au început campania electorală tot în Piața Operei.

„Pornim cu dreptul în campania electorală. Avem o echipă frumoasă, de oameni competenți, oameni tineri. Avem o medie de vârstă la Camera Deputaților de 36 de ani, iar la Senat toți cei ce sunt pe listă sunt oameni noi în politică. Am încercat să facem un mix de oameni noi în politică, dar care au în spate profesii onorabile, și oameni cu experiență, cei care au fost cei mai buni dintre cei ce au făcut politică. Sper să contăm, să avem un cuvânt de spus în administrația parlamentară”, a spus președintele PMP Timiș, Roxana Iliescu.

Nici cei de la ALDE nu au vrut să piardă timp prețios din campania electorală, astfel că la ora 12 lipeau și ei afișe în centrul orașului. Primul a fost pus chiar în fața sediului, pe panoul din Piața Libertății.

“Plec încrezător în această campanie alături de echipa ALDE, alături de oamenii cu experiență de pe lista ALDE și le recomand timișorenilor  și timișenilor să redea România românilor și să aibă încredere în tineri!”, a declarat Marian Cucșa, liderul ALDE Timiș.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.