Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Timișoara va fi în weekend gazda unui turneu din cadrul circuitului național de baschet 3x3, Sport Arena Streetball!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iubitorii de sport, așteptați la spectacol, în acest sfârșit de săptămână!

Timișoara va fi pentru al treilea an consecutiv gazda unui turneu din cadrul circuitului național de baschet 3x3 Sport Arena Streetball. Raiffeisen Bank Timișoara Streetball va avea loc în zilele de 18 și 19 mai la Shopping City, pe terenul care va fi amenajat în interiorul centrului comercial.

Tripla campioana olimpică Simona Amânar va fi duminică alături de participanții înscriși în competiție, care la rândul lor luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice. Alături de Simona Amânar va fi și Dan Păltinișanu, legenda baschetului bănățean, dar și alți sportivi cu renume, care vor susține chiar de pe teren cea mai nouă disciplină olimpică.

Baschetul 3x3 va debuta la Tokyo 2020, iar fiecare jucător participant la Raiffeisen Bank Timișoara Streetball punctează în clasamentul mondial. Punctele jucătorilor se contabilizează și pentru ierarhia pe națiuni, care este criteriu principal de calificare la Jocurile Olimpice.

Organizatorii promit o atmosferă plăcută, muzică, distracție, premii și bineînțeles mult baschet.

Echipe din Serbia, Ucraina și România se vor duela pentru premii în valoare totală de peste 15.000 de lei, iar campioana la Open Masculin va încasa un cec în valoare de 1000 de euro.

Peste 150 de jucători la toate categoriile s-au înscris în competiție.

Spectatorii vor avea la rândul lor șansa de a fi parte din acțiune, prin intermediul concursurilor organizate de-a lungul celor două zile de competiție, care va anima zona centrală din Shopping City Timișoara.

Pauzele dintre meciuri la fazele finale ale competiției, care vor avea loc duminică, vor fi animate de către membrii trupelor de la Școala de Dans, Cristina Faur.

De asemenea echipa de baschet în scaun rulant Tigrii Banatului va face o demonstrație de voință și determinare pe terenul de baschet, într-un moment special care va avea loc duminică după amiază.

Ultima modificare Vineri, 17 Mai 2019 13:29

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login