Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Timișoara, pe podiumul Galei Campionilor de Automobilism

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gala Camionilor Federației Române de Automoblism Sportiv este cea mai mare festivitate de premiere la nivelul federațiilor sportive din România.

CITEŞTE ŞI: CCIA Timiș organizează primul workshop din cadrul noului proiect tranfrontalier destinat pieței muncii

Evenimentul reunește peste 800 de invitați în fiecare an, iar de-a lungul timpului, Gala s-a desfășurat în cele mai deosebite locații din România: Casinoul din Sinaia, Palatul Parlamentului sau Teatrul Vasile Alecsandri.

Pentru că Banatul a devenit un  pol important al automobilismului din România prin Clubul CB RALLY VEST, conducerea FRAS  a luat decizia ca celebra gală să se organizeze, pentru al doilea an consecutiv, la Timișoara.

Astfel, la fel ca şi anul trecut, evenimentul va avea loc la sala Venue Ballroom & Events, de strada Divizia 9 Cavalerie 64.

Pe lângă sutele de cupe rezervate sportivilor care vor urca pe podium, FRAS va acorda în acest an şi numeroase premii speciale pentru oficiali, arbitri și parteneri media.  

Campionii care fac cinste Timișoarei și vor urca în acest an pe podiumul Galei FRAS sunt : Bogdan Cuzma,  Lucien Hora, Cosmin Gruba şi Radu Benea.

Gala Campionilor 2019 a Federației Române de Automobilism Sportiv, va avea loc sâmbătă, 30 noiembrie 2019, începând cu ora 17:00.

CITEŞTE ŞI: Concerte, ateliere pentru copii şi căsuţe cu tot felul de bunătăţi! Se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara

 

 

Ultima modificare Miercuri, 27 Noiembrie 2019 08:48

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login