Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Timișoara, gazda Campionatului Național de Padel! Când are loc competiția?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Timișoara găzduiește Cupa ”Americana” – etapa finală a Campionatului Național de Padel, eveniment care promovează unul din cele mai noi sporturi. 

CITEȘTE ȘI: 29,99%, rata de promovabilitate a Bacalaureatului, în sesiunea din toamnă! Sute de candidați au depus contestații

Competiția este programată să aibă loc sâmbătă, 7, și duminică, 8 septembrie, la baza sportivă Padel Center, reunind sportivi din România, Serbia și Ungaria. Meciurile de padel vor începe sâmbătă la ora 10,00. 

Cu ocazia campionatului, unul dintre cei mai bine cotați antrenori de padel din lume, spaniolul Rafael Darkito, ajunge la Padel Center. Acesta va susține cursuri de inițiere  în jocul de padel, pentru toți doritorii, indiferent de vârstă, vineri, 6 septembrie, între orele 18,00 – 19,00, iar participarea este gratuită.

CITEȘTE ȘI: Cel mai vesel început de an şcolar! Copiii au fost aşteptaţi cu limonadă, prăjituri şi o mulţime de jocuri

Padelul este un sport derivat din tenis, mai prietenos cu racheta, spun jucătorii, care mai arată și că acesta presupune o interacțiune mai intensă cu terenul de joc.Considerat unul din cele mai dinamice sporturi din lume, padelul are deja o vechime de jumătate de secol. În România se joacă abia în ultimii ani, Timișoara fiind unul din primele orașe în care s-au amenajat spații de joc special dedicate. 

Ultima modificare Miercuri, 04 Septembrie 2019 14:48

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login