Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Premieră la Timişoara, unde s-a organizat pentru prima dată, Gala Campionilor din Automobilismul Românesc

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei mai buni sportivi din automobilismul românesc au fost premiaţi la Timişoara, într-un eveniment fastuos, organizat la Venue Events.

CITEŞTE ŞI: Experienţă inedită, la Teatrul Naţional din Timişoara! Sunteţi aşteptaţi la o întâlnire cu istoria

În prezenţa mai multor oficialităţi locale, dar şi a ministrului Tineretului şi Sportului, au fost acordate aproape 600 de dimplone, cupe şi plachete, piloţilor care s-au impus în competiţiile de profil organizate de Federaia Română de Automobilism Sportiv.

"A fost o gala superbă. I-am felicitat pe toţi pentru ceea ce fac şi sper ca Federaţia să îşi dubleze numărul de membri, pentru că este un sport foarte frumos, în care se crează multă emulaţie şi spectacol(...) Din ziua în care am fost instalat am avut întâlniri cu mai mulţi preşedinţi de Federaţii. După cum bine ştiţi, 2019 este un an preolimpic şi va trebui să ne pregătim aşa cum trebuie. Am discutat inclusiv detalii despre ce înseamnă bugetul fiecărei federaţii, pentru anul viitor”, a declarat ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei.

La eveniment au participat atât piloţi aflaţi la început de drum cât şi nume grele ale automobilismului românesc.

"A fost un an început cu mari emoţii. Zece ani nu m-am urcat la volanul unei maşini de curse şi a fost o senzaţie oarecum ciudată, dar a fost un an bun. Am terminat campionatul pe locul II la grupa mea şi ne pregătim pentru anul viitor să terminăm pe locul I(…) Dacă nu m-aş gândi la locul I nu aş mai merge. Sunt multe de făcut în pauza asta competiţională, ne gândim să îmbunătăţim şi maşina...", a spus Mihai Leu.

CITEŞTE ŞI: Polițiști de frontieră în misiune, atacați de contrabandiști cu răngile!

"Automobilismul românesc rămâne cu multe lucruri frumoase, multe proiecte importante, cu o mulţime de campioni. Este Federaţia care are cea mai mare festivitate de premiere dintre toate federatiile din România. Este o Federaţie amplă, avem 16 discipline sportive, plecând de la raliuri viteza în coastă, karting, rally, rally cross, autoslalom, time attack. Am marcat multe borne în acest an. Am omologat prima maşina electrică de competiţie din Europa, ceea ce este important pentru noi, arată că suntem tot timpul la curent cu tendinţele şi cu un pas înaintea altora”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Automobilism, Norris Măgeanu.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login