Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Poliţiştii din Timiş au urcat pe podium, la campionatul naţional de mini-fotbal! S-au clasat pe locul 3

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii timişeni demonstrează că se pricep şi la activităţi sportive.

Ei au participat la finalul lunii septembrie la etapa finală a Campionatului de mini-fotbal organizat de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne şi au făcut o figură frumoasă.

CITEŞTE ŞI: Un microbuz școlar plin cu elevi, s-a răsturnat! Mai mulți copii au fost transportați la spital

Echipa din Timiş s-a clasat pe locul trei, într-o compertiţie în care au fost 84 de echipe din întreaga ţară.

“De-a lungul anului, Campionatul de mini-fotbal a reunit peste 1200 de sportivi iubitori ai “sportului rege”, organizați în 84 de echipe. Jucătorii internelor au avut ocazia să antreneze în competiție pe lângă calitățile fizice și psihice, lucrul în echipă, asumarea responsabilității în teren, autocontrolul, toate sub deviza fair-play-ului”, transmite IPJ Timiş.
 
În etapa finală, desfășurată la Constanța,  s-au calificat 8 echipe, printre care și I.P.J. Timiș, care a obținut locul 3 în cadrul acestei competiții.

CITEŞTE ŞI: Începe înscrierea de proiecte pentru finanțare prin Timotion, cel mai mare eveniment sportiv în scop caritabil din vestul României

Campionatul s-a desfășurat după Regulamentul de Organizare și Funcționare a Federației Române de Futsal care este afiliată la Federația Română de Fotbal.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login