Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Mândria Timişului, la atletism! Anita a urcat din nou pe podium, la Campionatul Naţional în sală

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Finala Campionatului Naţional de Atletism în sală, seniori şi tineret, desfăşurată la Bucureşti, a adus o nouă medalie Timişoarei.

Atleții Clubului CSU Politehnica, antrenaţi de Daniel Chirilă, au făcut o figură frumoasă.

CITEŞTE ŞI: Carambol provocat de un șofer care a făcut infarct la volan! Bărbatul a murit la scurt timp

“Atleta clubului, Zaro Anita, generația 1999, studenta a Facultății de Educație fizică și sport din cadrul Universității de Vest Timișoara, dar componenta a clubului - CSU Politehnica, a avut o comportare meritorie câștigând proba de 3000m, la categoria tineret, devenind campioana națională,in aceiași cursa ocupând locul 4 în clasamentul senioarelor”, transmite conducerea Clubului.

Anita a reușit şi o cursă curajoasă și cadrul probei de 1500 m, la categoria tineret ocupând locul 3 și medalia de bronz, dar și locul 7 în clasamentul senioarelor.

Atleta din Timişoara continuă forma buna obținută chiar în condiții de pandemie, ea fiind în toamnă, campioană națională la cros, locul 2 în cursa de alergare montana, dar și vicecampioană națională în proba de 10000 m.

CITEȘTE ȘI: Peste 3.000 de cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore! Alți 79 de bolnavi au murit

Anita și colegele de la CSU Politehnica, Tamasila Yasmina, Tamasila Karina și Iulia Dragoi, au obținut încă două titluri de campioane naționale în probele de cros și alergare montana, la categoria tineret.

Tot în cursele de la București, 1500m și 3000m , atleta Tamasila Yasmina - studenta anul întâi in cadrul facultății ETC, din cadrul UPT a punctat în clasamentul fetelor de la tineret, obținând locul 8 la 1500 m, respectiv 6, în cursa de 3000m.

 

 

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login