Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

La an nou, achiziţie nouă. Uite cine s-a alăturat echipei de fotbal antrenate de Dan Alexa

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începutul anului aduce o noutate şi în staff-ul tehnic al Politehnicii.

Antrenor în cadrul academiei noastre de copii şi juniori, Cristian Gălan va activa din această iarnă şi în cadrul primei echipe, din postura de "secund" al "principalului" Dan Alexa.

CITEŞTE ŞI: Aproape 16.000 de morţi de coronavirus! Câte cazuri noi au apărut, de ieri până azi?

Cristi Gălan e un nume foarte apreciat de suporterii alb-violeţi, în primul rând prin prisma activităţii sale din iarbă.

Fundaş central de meserie, acesta şi-a adus o contribuţie foarte importantă la ascensiunea „Băieţilor în ghete" din Liga a V-a până în eşalonul secund.

A făcut-o din postura de căpitan al Politehnicii, în tricoul căreia a demonstrat un devotament exemplar.

În această pauză competiţională, cel care a purtat pe tricou numărul 21, a fost solicitat de un alt fost căpitan alb-violet, alăturându-se astfel în staff-ul antrenorului principal Dan Alexa din postura de antrenor secund.

„Dacă vă uitaţi la scrisoarea trimisă suporterilor, la despărţirea din postura de jucător, titlul e pus exact aşa: «Ne vom reîntâlni și vom continua să luptăm împreună!». Chiar mă gândeam la asta, că vom lupta împreună din nou, acesta era scopul meu... Cu atât mai mult sunt bucuros că ţelul e lupta pentru promovare. Ar fi ceva extraordinar să promovăm şi să fim la vară în Liga I! Rămâne să vedem cum mă descurc din postura asta, sper să mă descurc la fel de eficient cum m-am descurcat din postura de jucător", a declarat Cristi Gălan despre revenirea la prima echipă sub noua formă.

Cristian Ion Gălan s-a născut pe 17 septembrie 1989, la Hunedoara.

A crescut la Corvinul Hunedoara şi FC Politehnica Timişoara şi a evoluat de-a lungul carierei la FC Politehnica II, FCM Reşiţa, Corvinul 2005, Viitorul Sânandrei, Fortuna Covaci, Flacăra Făget, Timişul Şag, CSC Dumbrăviţa şi Phoenix Buziaş.

CITEŞTE ŞI: Partea bună a pandemiei: Noaptea de Revelion a fost mult mai liniştită în acest an, la Urgenţe

Din ianuarie 2013 şi până în vara lui 2017 a fost component de bază al echipei noastre.

Ultimii ani şi i-a dedicat mai mult antrenoratului.

Din această postură a pus bazele activităţii generaţiilor de copii născuţi în anii 2006 şi 2007 în cadrul clubului nostru, fiind în continuare antrenorul principal al primeia.

În prezent este deţinător al licenţei UEFA B de antrenor.

 

 

 

 

Ultima modificare Duminică, 03 Ianuarie 2021 14:11

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login