Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Galerie Foto: Ei sunt campionii! Gala de decernare a premiilor în automobilism, un eveniment de mare ţinută, organizat din nou, la Timişoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O mie de invitaţi, cele mai mari nume din domeniul automobilismului, emoţii uriaşe şi o organizare impecabilă.

Aşa poate fi descrisă pe scurt, Gala Campionilor Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, care s-a desfăşurat pentru a doilea an consecutiv, la Timişoara, la sala Venue Ballroom and Events.

“Acum cinci ani, când mi-a venit ideea de a candida la funcția de președinte al Federației, nu cred că am sperat să ajungem atât de repede, atât de mulți și de frumoși, uniți într-o astfel de zi de Sfântul Andrei la o asemenea gală a campionilor la final de an. Am ajuns la 1.384 de sportivi licențiați, 140 de cluburi membre. Anul acesta am organizat 125 de campionate la nivel național, desfășurate la nivelul FRAS. În acest an am avut licențiate 150 de femei în diverse campionate, dar și în poziții de arbitrii”, a declarat Noriss Măgeanu, președintele FRAS.

CITEŞTE ŞI: Femeie ucisă într-un accident teribil! Victima a fost spulberată de o maşină, după ce a traversat strada prin loc nepermis

Evenimentul de la Timişoara a închis oficial sezonul 2019, care a reușit să marcheze o nouă bornă pentru motorsportul românesc şi a adus zeci de premii şi trofee sportivilor care s-au remarcat în campionatele de profil.

„Sportul este o provocare. E obligatoriu ca și cea de-a treia ediție să se organizeze la Timișoara. Vă asigur că din partea Consiliului Județean Timiș veți avea sprijin, vom fi parteneri și în 2020. Cultura înseamnă și sport, și educație și nu pot decât să vă mulțumesc pentru că sunteți la Timișoara. La mulți ani, români, și sărbători fericite”, a spus preşedintele CJT, Călin Dobra.

Pe lângă reprezentanții de marcă ai automobilismului sportiv românesc, Gala Campionilor FRAS 2019 s-a bucurat și de prezența autorităților locale și județene, dar și a luptătorului Cătălin Moroșanu, unul dintre susținătorii motorsportului.

De asemenea, jucătoarea de tenis Ana Bogdan a anunțat că își dorește, pe viitor, să urmeze o carieră și în competițiile organizate sub egida FRAS după ce a obținut licența în urmă cu două săptămâni.

Au fost răsplătiți cu premii speciale atât sportivii care au reprezentat România la nivel internațional, printre care Simone Tempestini, Raul Badiu sau Claudiu Barbu, dar și oficiali din cadrul Federației, arbitri și oameni care au stat în spatele fiecărui eveniment din 2019.

CITEŞTE ŞI: S-a spânzurat cu steagul României! Sinucidere şocantă, de Ziua Naţională

Campionii care fac cinste Timișoarei și au urcat în acest an pe podiumul Galei FRAS sunt: Bogdan Cuzma,  Lucien Hora, Cosmin Gruba şi Radu Benea de la CB RALLY VEST.

“Mă bucur nespus că am reușit să urc pe podium împreună cu colegii mei de la clubul RALLY VEST, însă cred că cea mai mare performanță este faptul că am reușit să organizăm la Timișoara, pentru al doilea an consecutiv Gala FRAS. A fost un an extraordinar încununat cu titluri, dar pentru noi nu este suficient. Obiectivul nostru este organizarea unei etape din campionat la Timișoara sau în județul Timiș. Cred că bănățenii merită acest lucru. Trăim într-o zonă dezvoltată economic, avem infrastructura necesară și sper eu că vom găsi și înțelegere din partea autorităților”, a declarat Radu Benea.

În cadrul Galei fost organizată şi o secțiune special, dedicată femeilor din automobilism, al căror număr a depășit 150 doar în competiții, la care se adaugă numeroase alte doamne și domnișoare implicate în organizare și arbitraj.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login