Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Domeniul Herneacova, gazda Finalelor Campionatului Naţional de Sărituri peste Obstacole! Premii în valoare de 100.000 de lei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Domeniul Herneacova, găzduiește în această lună Finalele Campionatului Naţional de Sărituri peste Obstacole!

Federeația Ecvestră Română și Clubul Sportiv Herneacova organizează, în perioada 19-22 și 26 – 29 septembrie, competițiile finale în cadrul cărora vor fi decernate premii în valoare totală de 100.000 de lei.

CITEȘTE ȘI: Jaf de proporții la Casa Județeană de Pensii din Timiș! Hoții au spart două seifuri și au plecat cu banii

În  competiție s-au înscris 120 de cai de la toate cluburile de echitație din România. Concursul va avea 40 probe, în prima săptămână (19 – 22 septembrie) se vor întrece copii, junior 16, tineret și amazoane. În a doua săptămână de concurs ( 26, 29 septembrie) în arena vor intra junior 18, și seniori. 

herne 3 1

Fiecare start al zilei se va da la ora 9 dimineața, iar ultimul start la ora 18.00. Intrarea publicului este liberă!

Competiția se încadrează la Categoria 2*, conform sistemului de clasificare al competițiilor și se desfășoară în baza prevederilor Regulamentului Obstacole 2019 cu modificări ulterioare. CO-ul și Juriul de Teren,  pot opera modificări orare în funcție de numărul participanților în probe, condițiile meteo sau situații imprevizibile. 

CITEȘTE ȘI: Vine iarna! La Timişoara încep probele pentru furnizarea agentului termic

Evenimentul este organizat cu sprijunul:  Auto Schunn, Casa Rusu, Constructim, Smithfield România, Apa Aura, Aerotravel, Montessori Haus Timișoara.

herne 2 1

Ultima modificare Luni, 16 Septembrie 2019 11:30

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login