Spitalul de campanie de pe Stadionul CFR din Timișoara se redeschide de la 1 august!

La Timișoara, se redeschide spitalul de campanie pentru cazurile de COVID. Acesta e construit pe stadionul CFR și va funcționa din nou de la 1 august.

Prefectul județului, Mihai Ritivoiu, a luat decizia din cauza numărului tot mai mare de îmbolnăviri din ultimele zile.

Numărul zilnic de cazuri pozitive de COVID-19 în Timiş este de zece ori mai mare față de acum o lună (300 față de 30). Am solicitat Spitalului Militar să redeschidă unitatea medicală modulară de la Stadionul CFR începând cu 01 august, iar celorlalte spitale să operaționalizeze paturile COVID-19. Situația nu este critică, însă am început să primim cazuri din alte județe, iar paza bună trece primejdia rea”, transmite prefectul județului, Mihai Ritivoiu.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

  • La câți bani ați dat pe spit de campanie și cat costă întreținerea,ați fi putut face acolo 3 spitale cu 10 etaje!!!Oameni fara creier!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.