Șoferi băuți și drogați, în urma controalelor polițiștilor timișoreni la Vest Fest!

Polițiștii rutieri din Timișoara au verificat noaptea trecută sute de persoane și mașini, în timpul festivalul Vest Fest! Mai exact, polițiștii au controlat 526 de autovehicule și au legitimat 604 persoane. Au fost efectuate 201 testări cu aparatul etilotest și 13 cu aparatul drugtest.

În urma activităților polițiștilor au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor rutiere și au constatat 2 infracțiuni, una pentru conducerea sub influența alcoolui și una pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Totodată, au fost reținute 6 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

De exemplu, pe Calea Torontalului din Timișoara a fost depistat un conducator auto ce se afla sub influența substanțelor interzise, ami exact amphetamine și s-a ales cu dosar penal.

De asemenea, tot pe Calea Torontalului din Timișoara, a fos depistat un alt conducator auto, care circula sub influența băuturilor alcoolice, având 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și în acest caz s-a întocmit dosar penal.

În acest weekend ,polițiștii rutieri se vor afla pe străzile din județ în vederea prevenirii și combaterii abaterilor rutiere.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Probleme cu apa din cauza caniculei! Presiune scăzută în mai multe localități din Timiș

Din cauza consumului excesiv de apă datorat perioadei caniculare, în localitățile Criciova, Cireșu și Jdioara se înregistrează o presiune scăzută și este posibil ca acestea să rămână fără apă. Autoritățile atrag atenția că utilizarea apei din rețeaua publică pentru udatul grădinilor și a zonelor verzi este interzisă. Conform normelor în vigoare, necesarul de apă pentru […]
primaria tm

Primăria Timişoara se digitalizează! O actriţă, implicată în procesul de tehnologizare

Începând de luni, 4 iulie, vechea centrală analogică a Primăriei Timișoara va intra în pensie și va fi înlocuită de o centrală digitală nou-nouță. Vocea care îi va ajuta pe timișoreni să obțină informațiile de care au nevoie sau să intre în legătură cu anumite departamente și direcții îi aparține cunoscutei actrițe timișorene Olga Török. […]

Arme furate dintr-o locuinţă! Hoţii au dat atacul de patru ori la rând, la aceeaşi adresă

Doi indivizi de 29, respectiv 30 de ani, au fost prinşi în fralgrant, în timp ce încercau să pătrundă pe o proprietate privată. S-a întâmplat azi-noapte, în Făget, iar atacatorii nu erau la prima lovitură de acest gen.În alte trei nopţi au intrat prin efracţie, în aceeaşi locuinţă de pe strada Gheorghe Doja, de unde […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.