Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ziua Națională fără Tutun, marcată de studenții de la Universitatea de Vest!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ziua Națională fără Tutun, marcată la Timișoara de către studenții Universității de Vest.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Detalii şocante în cazul blocului morţii din Timişoara! Un expert dezvăluie adevărata dimensiune a tragediei

Departamentul de Asistență Socială din cadrul Facultății de Sociologie și Psihologie din UVT, în parteneriat cu Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timiș a organizat, astăzi o campanie de informare și conștientizare în rândul studenților cu privire la problematica consumului de tutun, alcool și droguri. Această acțiune marchează Ziua Națională fără Tutun.

Scopul acestei acțiuni este de a conștientiza studenții cu privire la riscurile şi implicaţiile asociate consumului de tutun, alcool și droguri și identificarea rolului asistentului social în prevenirea consumului acestora. 

Inițiativa organizării campaniilor de conștientizare, în rândul studenților la Asistență Socială, sunt un bun prilej, în special pentru studenții din anul I, de a fi responsabilizați cu privire la acțiunile de prevenție în acest domeniu”, apreciază rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Pirtea.

CITEȘTE ȘI: Delegaţia României care a participat la finala competiției de idei Climate Kic, s-a întors de la Amsterdam!

Ziua Națională fără tutun a fost instituită prin Hotărârea de Guvern în anul 2002 cu scopul de a sensibiliza populaţia referitor la beneficiul renunţării la fumat. 

 

Ultima modificare Vineri, 22 Noiembrie 2019 17:12

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login