Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vino să te specializezi în domeniul agriculturii! Vei învăţa toate secretele unei recolte bogate, iar munca la câmp va deveni mult mai uşoară

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Agricultura, la fel ca orice alt domeniu de activitate, se bazează tot mai mult pe specialişti, care ridică standardele şi obţin o producţie foarte bună, atât din punct de vedere cantitativ, cât şi calitativ.

Tocmai de aceea, experţii sunt la mare căutare, au salarii uriaşe, iar recolta pe care o obţin stârneşte invidie.

Pentru a ajunge însă la un astfel de nivel, trebuie lăsată deoparte “munca după ureche”, este nevoie de cunoştinţe aprofundate despre cultivarea plantelor dar mai ales, este obligatorie specilizarea în folosirea utilajelor agricole.

Pentru a veni în sprijinul celor care îşi doresc să ridice ştacheta în agricultură şi să obţină rezultate spectaculoase, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului Regele Mihai I al României din Timişoara în parteneriat cu Centrul Româno-German de Pregătire şi Perfecţionare Profesională în Domeniul Agriculturii Voiteg organizează o serie de cursuri de specializare.

“Este important ca cei care muncesc în domeniul agricol să înţeleagă rolul cursurilor de specializare. Noţiunile teoretice şi practice pe care le deprind îi ajută nu doar să obţină recolte bogate, ci şi să îşi uşureze munca, pentru că şi în acest domeniu, lucrurile evoluează de la o lună la alta şi apar mereu noi tehnologii, care vin în ajutorul oamenilor.  Trebuie să ţinem pasul cu tot ce e nou, pentru ca rezultatele muncii noastre să fie competitive atât în ţară cât şi peste hotare. Un alt avantaj al specializării îl reprezintă faptul că specialiştii sunt extrem de căutaţi, salariile sunt pe măsura specializărilor, putând ajunge şi până la 2.000 de euro”, explică directorul Centrului Româno-German de Pregătire şi Perfecţionare în Domeniul Agriculturii Voiteg, Ciprian Fora.

Pentru cei interesaţi, în perioada următoare se vor organiza următoarele cursuri:

-    Curs pentru mecanici de exploatare în cultura mare, 18 noiembrie – 9 decembrie 2019

-    Curs practic pentru tractoare şi GPS pentru tractoare, 10 februarie – 14 februarie 2020

-    Curs practic pentru maşini de aplicat produse fitosanitare, 24 februarie – 28 februarie 2020

-    Curs practic pentru maşini şi echipamente de recoltat cereale, 9 martie – 13 martie 2020

Detalii puteţi obţine la telefon 0740 031 040 – inginer Stelian Groza.

 

 

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login