Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

VIDEO: Gest impresionant, făcut de taximetriştii din Timişoara! S-au transformat în Moş Crăciun, pentru mai multe familii nevoiaşe

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sărbătorile de Iarnă nu sunt motiv de bucurie pentru cei care se gândesc cu groază că nu au ce să pună pe masă, nu au cu ce să se încălzească sau cu să se îmbrace.

Aproape că nu există localitate în care, cel puţin o familie, aşteaptă Crăciunul în foame şi în frig.

CITEŞTE ŞI: Victime multiple, în urma unui accident cumplit! Trei fetiţe, transportate de urgenţă la spital

Sunt copii care nu l-au văzut niciodată pe Moş Crăciun, iar bradul împodobit este un lux pe care l-au văzut doar la televizor, sau la vecinii mai norocoşi.

Sunt bătrâni singuri pe lume, cărora pensia abia le ajunge pentru medicamente. Îşi drămuiesc fiecare bănuţ, iar masa de sărbători este la fel de sărăcăcioasă ca în orice zi a anului.

Sunt oameni în floarea vârstei, care abia îşi permit o pâine, iar carnea, portocalele, sau o ciocolată sunt mâncate doar la ocazii speciale.

La astfel de oameni s-au gândit taximetriştii din Timişoara împreună cu cei de Asociaţi Acasă în Banat, care s-au transmformat în ajutoarele lui Moş Crăciun.

“Taximetriştii de la firma TUDO, împreună cu Asociaţia <<Acasă în Banat>> au adunat fonduri pentru a face sărbătorile mai frumoase pentru opt familii din judeţele Timiş şi Caraş-Severin, familii care au împreună, 28 de copii. Din banii donaţi am cumpărat alimente, îmbrăcăminte, dulciuri, fructe şi chiar sobe, pentru aceşti semeni ai noştri, care au nevoie de ajutor”, a declarat pentru sursadevest, Teodor Peşteleu, patronul firmei de taxi, Tudo.

CITEŞTE ŞI: Aproape de coma alcoolică, un şofer a făcut prăpăd! O gravidă a ajuns la spital

Cu taxiurile ticsite cu ulei, făină, cozonaci, dulciuri şi jucării, şoferii de la Todo Taxi s-au îmbrăcat în Moş Crăciun şi au pornit la drum.

S-au oprit la opt familii nevoiaşe cărora le-au făcut sărbătorile mai frumoase.

Dincolo de ajutorul pe care l-au dat, ei au adus o rază de speranţă pentru aceşti oameni cu care soarta nu a fost prea darnică.

În plus, aceşti taximetrişti cu suflet mare, speră ca gestul lor să fie urmat de cât mai multă lume, pentru că să dăruieşti înseamnă să îţi reverşi iubirea asupra celor din jur.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login