Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Veste bună! Alocaţiile copiilor se dublează! Cum comentează deputatul Alfred Simonis, această situaţie?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La fel ca pensiile, alocaţiile copiilor revin periodic în atenţia opiniei publice, prin diferite propuneri de majorare.

Unele se concretizează, altele nu.

Este şi cazul dublării alocaţiilor, care trebuia să se producă din luna februarie.

CITEŞTE ŞI: Se redeschid spitalele și pentru pacienții non-COVID! În Timișoara, toate unitățile sanitare vor primi bolnavi!

Însă, prin OUG 2020, Guvernul a amânat această majorarea până pe data de 1 august.

Propunerea executivului a fost însă respinsă de deputaţi, astfel că dublarea valorii alocaţiilor va ajunge pe masa preşedintelui, pentru promulgare.

“Dublarea alocațiilor DA! Amânare, NU!

Astăzi în Camera Deputaților am respins ordonanța guvernului PNL care amâna până la 1 august dublarea alocațiilor.
PSD apără interesul celor 3.65 de milioane de copii din România și face un apel către președintele Iohannis să nu tergiverseze promulgarea acestei legi.

Guvernul Orban trebuie să risipească mai puțin pe contractele clientelei politice și să direcționeze banii acolo unde este nevoie. Copiii nu au nicio vină! Niciun copil din România nu trebuie să fie victima combinațiilor cinice ale PNL!”, a scris deputatul de Timiş, Alfred Simonis, pe pagina lui de facebook.

După promulgarea legii, copii vor primi o alocaţie de 300 de lei, în loc de 150 de lei, iar cei cu handicap, 600 de lei, în loc de 300 de lei.

CITEŞTE ŞI: Detalii uluitoare în cazul bărbatului ucis, lângă Lugoj! Ţinea tot satul sub teroare, îşi bătea părinţii şi a lăsat un om într-o baltă de sânge

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login