Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Un adevărat deliciu! Preparate culinare pe toate gusturile, dar şi fructe şi legume proaspete, la cel mai aşteptat eveniment al toamnei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Se anunţă un weekend plin, la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara, unde în zilele de 12 şi 13 octombrie are loc unul dintre cele mai aşteptate evenimente.

Târgul “Roadele Toamnei” se îmbină în acest an, armonios, cu un alt eveniment, Festivalul Multietnic Culinar și Roadele Toamnei.

CITEŞTE ŞI: S-a dat alarma, la Timişoara, după ce un individ a furat un pistol, din zona Pieţei Aurora

„La această combinație de două evenimente s-a ajuns prin considerente manageriale – adică Roadele Toamnei, care era un simplu târg de legume, a primit ca și completare gastronomia, acest Festival Culinar Multietnic. Mai exact, bucătăria tradițională bănățeană va fi reprezentată de mai multe etnii, așadar, cu siguranță vom avea mâncare românească, șvăbească, ungurească, sârbească și altele”, transmit organizatorii.

Ambele evenimente au ajuns deja la cea de-a IV-a ediţie şi s-au bucurat în fiecare an de un real succes.

Pe lângă fructele şi legumele proaspete şi deliciile culinare, vizitatorii vor avea parte şi de un program artistic.

Astfel, pe scena de la Muzeul Satului Bănăţean vor urca interpreți precum Adi Bihoi, Camelia Miuțescu, Denisa Gog, Attila Kiss, Srebro Maxim, apoi formația condusă de Ciprian Untaru, ansamblurile Chevereșana din Chevereșul Mare și Dor Solovestrean (coordonator Maria Bogdan).

CITEŞTE ŞI: Luni începe o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase în Zona 1 Timiș!

Intrarea este liberă, iar accesul se poate face atât sâmbătă cât şi duminică, în intervalul orar 10:00 – 20:00.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login