Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Trasee ale unor mijloace de transport în comun deviate, la Timişoara! Ce modificări vor fi, chiar de mâine?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lucrările la infrastructura rutieră duc, inevitabil, la restricţionarea circulaţiei, lucru care se întâmplă de mâine, pe o arteră importantă din Timişoara.

Este vorba despre bulevardul Sudului, unde se fac lucrări de modernizare, drept urmare traficul între bulvardul Liviu Rebreanu şi srada Oglinzilor va fi oprit.

CITEŞTE ŞI: Alertă maximă! Un individ care şi-a ucis iubita, cu un topor, căutat de zeci de poliţişti, jandarmi, pădurari şi voluntari

Afectată este şi circulaţia mijloacelor de transport în comun, ale căror trasee vor fi deviate, până la finalizarea lucrărilor.
 
Astfel, linia 16 va urma traseul normal de la capătul de linie, strada Traian Grozăvescu (Poşta Mare), până la Spitalul Judeţean, iar la intersecţia bulevardului  Dr. Iosif Bulbuca cu bulevardul Sudului va întoarce la semafoare şi va folosi drept staţie de capat, staţia înfiinţată temporar “Bulevardul Sudului”, pe  bulevardul Dr. Iosif Bulbuca, vis-à-vis de Hotel Lido.

Returul va fi pe traseul normal, iar staţiile de pe bulevardul Sudului vor fi suspendate.

De asemenea, Expres 2 va urma atât pe tur, cât şi pe retur traseul normal de la capătul de linie, strada Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel până la Spitalul Judeţean, continuând pe bulevardul Dr. Iosif Bulbuca, în paralel cu linia de tramvai, până la Piaţa Gh. Domăşneanu (A.E.M.).

Apoi, va intra pe traseul normal până la capătul de linie, la staţia Continental.

Pe traseul deviat, se vor folosi următoarele staţii: “Bulevardul Sudului”, în faţă la Hotel Lido, pe sensul de deplasare spre A.E.M., staţia “A.E.M.”,  în faţă la supermarketul Lidl, la intrare pe bulevardul Dr. Iosif Bulbuca, după sensul giratoriu, staţia “Bulevardul Sudului”,  pe  bulevardul Dr. Iosif Bulbuca, vis-à-vis de Hotel Lido, sensul spre Spitalul Judeţean.

Vor fi suspendate staţiile de pe bulevardul Sudului şi de pe strada Venus.

CITEŞTE ŞI: Rupt de beat, un şofer a spulberat o fetiţă, în faţa casei şi a fugit! Unde l-au găsit poliţiştii?

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login