Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Sute de gospodării, fără curent electric! Cum a fost afectat procesul electoral, de vântul puternic?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Este vânt puternic, în mai multe zone, motiv pentru care câteva localităţi au rămas fără energie electrică.

Afectate sunt comuna Traian Vuia şi cele trei sate aparţinătoare:  Sudriaș, Susani și Jupani.

CITEŞTE ŞI: Nicolae Robu, la vot! Ce a declarat imediat după ce a introdus buletinul în urnă?

“Este afectată o linie de medie tensiune, cu o estimare a timpului de remediere în cursul acestei zile. Pentru a preîntâmpina prelungirea duratei de întrerupere a furnizării cu energie electrică, în urma solicitării ISU Timiș, Departamentul pentru Situații de Urgență, prin Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a dispus dislocarea unui container suport logistic tip 4 de iluminat de la Detașamentul de Pompieri Lugoj și încă două containere care vor veni în sprijin din cadrul ISU Arad și ISU Hunedoara. Containerele de suport logistic tip 4 de iluminat vor rămâne în dispozitiv până la remedierea tuturor problemelor legate de alimentarea cu energie electrică”, transmite ISU Banat.

Deşi inclusiv secţiile de votare au rămas fără energie electrică, procesul electoral nu a fost afectat.

Membrii secţiilor de votare au avut grijă ca bateriilr tabletelor să fie încărcate, iar generatoarele au ajuns destul de repede.

CITEŞTE ŞI: Salvat de la moarte! Un bebeluş a intrat în stop cardio-respirator şi a fost resucitat la sediul pompierilor

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login