Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Studenții de la Vest organizează Târgul Caritabil "Socio Claus", pentru a veni în sprijinul copiilor cu autism

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Studenții din cadrul Facultății de Sociologie și Psihologie organizează un târg caritabil, pentru a veni în sprijinul copiilor bolnavi.

CITEȘTE ȘI: Spectacol de poveste, în Ajun de Moş Nicolae! Copiii sunt aşteptaţi cu o paradă cu făclii, efecte de lumină şi multe surprize

Mai exact, Departamentul de Sociologie din cadrul Facultății de Sociologie și Psihologie organizează, în contextul Săptămanii Studenților la Sociologie și Resurse Umane și al proiectului pentru comunitate ”Calitatea vieții copiilor cu autism (TSA) din jud. Timiș”, Târgul Caritabil "Socio Claus".

Evenimentul, care va avea loc în perioada 9-13 decembrie, între orele 10-16, în holul de la intrarea Universității de Vest, își propune să aducă la standuri produse manufacturate specifice sărbătorilor de iarnă, realizate de studenții Departamentului de Sociologie, de părinți ai unor copii cu dizabilități și de asociații și ONG-uri din Timișoara: Asociația Școala Mamei Junior, Copii și Zâne, Fundația de Abilitare Speranța, Asociația Alex, Radu și autismul, Centrul de Resurse și Asistență Educațională Speranța, Centrul Marisa. 

CITEȘTE ȘI: S-a deschis târgul de Crăciun din Nürnberg! Hai şi tu, cu zbor direct de pe Aeroportul Timişoara

Toate fondurile care se vor strange in urma comercializarii produselor vor fi destinate susținerii terapiilor copiilor cu dizabilități.

Ultima modificare Miercuri, 04 Decembrie 2019 15:49

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login