Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Stand-up comedy cu Bordea și Micutzu, în spatele gratiilor!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi comedianți cunoscuți vor ajunge în spatele gratiilor, pentru a susține un spectacol de stand-up comedy.

Just For Fun Events, în colaborare cu Penitenciarele Arad şi Timişoara, organizează o activitate inedită, și anume un spectacolul de stand up comedy dedicat deţinuţilor, sub numele “Maximă caterincă”. Activitatea va avea ca slogan: ”Prin umor, poţi înmuia cele mai dure lovituri pe care ţi le dă viaţa. Şi, odată ce ai descoperit puterea de a râde, nu contează cât de dureroasă e situaţia în care te afli, pentru că vei putea trece peste.” Cu un astfel de gând au pornit la drum Cătălin Bordea şi Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, când au acceptat să facă parte din acest proiect.

Primul spectacol va avea loc vineri, 31 martie, în curtea Penitenciarului Timişoara, de la ora 17:00, şi va avea un public de 400 de spectatori, restul deţinuţilor putând urmări spectacolul într-o transmisiune live pe canalul cu circuit închis al penitenciarului.

Cea de-a doua reprezentaţie va avea loc o zi mai târziu, în data de 1 aprilie, în sala de evenimente a Penitenciarului de maximă siguranţă Arad, unde vor asista 100 de participanţi, ulterior spectacolul va fi transmis şi pe televiziunea cu circuit a penitenciarului.

Cătălin Bordea este un binecunoscut comediant, cu o carieră de peste 10 ani, pe care publicul larg îl cunoaşte din emisiuni precum „Un show Păcătos” sau „X-tra Night Show”.

Cosmin Nedelcu, cunoscut de publicul larg sub numele de Micutzu, e unul dintre cei mai iubiţi artişti de stand up din România, foarte popular pentru proiectele sale TV.

Această iniţiativă a luat naştere chiar din dorinţa lui Cătălin Bordea, care a declarat că e foarte curios să vadă cum „iese un show de genul ăsta într-un spaţiu total neconvenţional şi în faţa unor oameni care, cred că mai au nevoie să şi râdă”. „E un plan mai vechi de-al meu, de vreo 7 ani. Am fost foarte influenţat de Johnny Cash, care a înregistrat un album live în puşcărie” , a declarat binecunoscutul artist de stand up.

Ultima modificare Marți, 28 Martie 2017 12:30

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login