Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Spectacol de poveste, în Ajun de Moş Nicolae! Copiii sunt aşteptaţi cu o paradă cu făclii, efecte de lumină şi multe surprize

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri începe seria Sărbătorilor de Iarnă cu Sfântul Nicolae, aşteptat cu nerăbdare de copiii de toate vârstele.

La Timişoara, în cadrul Târgului de Crăciun vor avea loc o mulţime de evenimente pentru cei mici, iar startul distracţiei se va da joi seara.

CITEŞTE ŞI: S-a deschis târgul de Crăciun din Nürnberg! Hai şi tu, cu zbor direct de pe Aeroportul Timişoara

Atunci, va avea loc un spectacol, în care demonul Krampus este alungat de Sfântul Nicolae, iar înainte de asta va fi o paradă cu făclii și efecte de lumină care va anima Piața Victoriei.

În mod tradițional, copiii participă la paradă pentru a îi arăta lui Krampus că nu se tem de el.

La ora 19, toți cei care doresc să participe sau să însoțească parada sunt așteptați la intrarea pe strada Alba-Iulia dinspre piața Libertății. Krampus și alaiul de foc vor veni dinspre str. Lucian Blaga, prin spatele patinoarului.

Parada va începe în jurul orei 19,10, după încheierea spectacolelor oferite la scena mare de artiștii Colegiului de Arte Ion Vidu.

Traseul va purta parada de pe str. Alba Iulia pe Corso, apoi cu întoarcere pe Surogat până în fața scenei din piața Victoriei unde publicul este rugat să respecte delimitarea făcută de organizatori pentru spațiul în care se va desfășura spectacolul pirotehnic propriu-zis.

CITEŞTE ŞI: O pădure cum nu s-a mai văzut în România! Proiect inedit, la Muzeul Naţional al Banatului din Timişoara

Pe scenă vor performa muzicienii trupei Peregrinii (foto), iar în arealul delimitat actorii și jonglerii trupei Deep6 Project vor imagina povestea confruntării dintre Krampus și forțele binelui.

Coloana sonoră cuprinde șapte piese originale ale muzicienilor de la Peregrinii, ilustrate prin șapte momente de teatru pirotehnic.

 

 

 

Ultima modificare Miercuri, 04 Decembrie 2019 15:27

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login