Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Retim anunță suspendarea programului cu publicul, luni, 8 iunie! Activitatea de colectare se va desfășura după program normal

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Compania RETIM își suspendă programul de relații cu clienții, luni, 8 iunie, de Rusalii.

Întreaga activitate de colectare a tuturor categoriilor de deşeuri din toate localităţile în care operează compania RETIM se va desfăşura conform PROGRAMELOR ZILNICE OBIŞNUITE. Nu există modificări faţă de orarele curente. Aceste programe sunt disponibile online pe site-ul https://retim.ro/utile/programe-de-colectare/  .

Birourile de relaţii clienţi şi casierii vor fi ÎNCHISE în data de 8 iunie, zi liberă legală. În celelalte zile ale săptămânii se lucrează conform programului obişnuit, orar 08.00-16.00.

Cele patru puncte de colectare a deşeurilor voluminoase, vegetale şi din construcţii deschise de către compania RETIM împreună cu Primăria Timişoara vor avea următorul program:

ÎNCHISE în data de 8 iunie – zi liberă legală

DESCHISE în celelalte zile conform orar 08.00-16.00

Adresele celor patru puncte de colectare din Timişoara sunt:

Calea Torontalului, nr. 94

Calea Moşniţei, nr 2-4

Str. Avram Imbroane, nr 70

Pod Calea Şagului              

Chiar dacă începând cu 1 iunie au intrat în vigoare mai multe măsuri de relaxare în viaţa socială, reprezentații Retim recomandă clienților să respecte regulile obligatorii de gestionare a deşeurilor pe care RETIM le-a comunicat de la începutul pandemiei de coronavirus.

RETIM rămâne în contact direct cu clienţii săi pe canalele de comunicare online – website www.retim.ro, email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si pagina oficială de Facebook

De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07.00 – 19.00.

Ultima modificare Vineri, 05 Iunie 2020 12:36

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login