Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Poliţiştii din Timiş, alături de copiii bolnavi de cancer! Au jucat volei, în scop caritabil

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Impresionaţi de problemele copiilor bolnavi de cancer şi deschişi la provocări, poliţiştii timişeni au răspuns pozitiv apelului lansat de Asociaţia “Little People”.

CITEŞTE ŞI: Un curier care livra mâncare la domiciliu a cerut ajutorul pompierilor! Tânărul a greşit drumul şi s-a rătăcit

În doar câteva minute s-au mobilizat, au închegat o echipă de volei şi au evoluat în cadrul turneului caritabil West Wing – ediţia a II-a, care se desfăşoară în acest weekend la Timişoara.

IPJ VOLEI

“Deși abilitățile în materie de volei nu sunt cele care îi recomandă, dorința de a oferi un mic ajutor îi motivează. Astăzi, în intervalul orar 09.00 - 12.00 la Universitarea de Știinte Agricole și Medicină Veterinară, politiștii timișeni au sprijinit Asociația "Little People" jucând volei în Turneul Caritabil West Wing ediția a II-a. Turneul caritabil de volei se desfășoară în perioada 26-27 octombrie a.c, la Timișoara și are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer”, transmite IPJ Timiş.

CITEŞTE ŞI: Turmă de oi, măcelărită lângă Timişoara! Animalele au fost spulberate de un autoturism

Cu sprijinul oamenilor cu suflet mare, echipa de volei “The Good Guys”, formată din poliţişti de la IPJ Timiş, a reuşit să atingă targetul de care şi l-a impus, acela de a aduna 1.000 de lei.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login