Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Petiție INEDITĂ! Pentru ce strânge semnături un arădean?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un arădean din cartierul Grădiște a decis să își exprime public nemulțumirea pe care o are de o vreme și totodată să facă ceva pentru a rezolva problema.


Răzvan Anghel este extrem de revoltat de zgomotul făcut de clopotele bisericii din apropierea locuinței sale. Ca urmare, omul a anunțat pe pagina sa de facebook că a început să adune semnături pentru ca preoții să tragă clopotele mai încet.

“De azi strâng în Cartierul Grădiște semnături pentru ca să-l convingem pe preotul Roja să dea clopotele mai încet la biserica nouă, că e cam tare. Dacă stai în Grădiște și ți se pare prea tare sau dacă ai un prieten care stă în Grădiște și știe despre ce vorbesc, dă un semn. În zonele rezidențiale se acceptă max 50dbA. Scara e logaritmică, 80dB e de 100ori mai intens ca 60dB”, a scris arădeanul pe facebook.

Pentru a nu fi luat în derâdere, Răzvan Anghel  prezintă și dovada faptului că zgomotul care vine dinspre lăcașul de cult depășește cu mult nivelul admis de lege: a măsurat cu  decibelii care vin dinspre clopotniță, a filmat cadranul aparatului care măsoară nivelul sunetului și a postat înregistrarea pe internet.

Omul este convins că demersul său va avea succes, pentru că există și un precedent. În anul 2015, Tribunalul Prahova a dat câștig de cauză unui grup de ploieșteni revoltață că zgomotul ce vie dinspre Biserica Sfinții Voievozi este prea puternic.

 

Ultima modificare Duminică, 19 Februarie 2017 20:43

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login