Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Noi măsuri de relaxare! Lista completă a restricţiilor care se vor ridica de luni, 15 iunie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai sunt trei zile până când vom beneficia de noi măsuri de relaxare, iar premierul Ludovic Orban a anunţat care sunt acestea.

În ultima şedinţă de Guvern au fost stabilite care activităţi se vor relua din data de 15 iunie şi în ce condiţii.

CITEŞTE ŞI: Ultima veste în procesul primarului, Nicolae Robu! Ce a decis judecătorul de cameră preliminară?

Astfel, se vor redeschide mall-urile, însă fără cinematografe, locuri de joacă pentru copii, restaurante şi cafenele.

Acestea îşi vor putea relua activitatea doar pe terasă, în cazul în care există această posibilitate.

În ceea ce priveşte izolarea la domiciliu, autorităţile ridică măsura pentru cei care vin din ţări cu un nivel redus de răspândire a noului coronavirus.

Premierul a dat şi câteva exemple: Austria, Bulgaria şi Grecia, ca atare cei care merg în aceste state în concediu, la întoarcere nu trebuie să stea în izolare.

Premierul Ludovic Orban a anunţat şi reluarea traficului aerian, însă doar spre şi dinspre ţările cu un coeficient scăzut al îmbolnăvirilor de coronavirus.

Tot de luni, vor funcţiona din nou bazele de tratament balnear, loteria, casele de pariuri şi sălile de jocuri de noroc.

De asemenea s-a decis ca odată cu încheierea școlii, să se renunţe la măsura prin care unul dintre părinţi putea sta acasă cu copilul şi primea 75% din salariu.

CITEŞTE ŞI: Derapaj grav al unui primar din Timiş! Îşi acuză adversarul politic că vrea ”să pună laba și amprenta oltenească pe un oraș bănățean”!

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login