Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Moș Crăciun vine la Timişoara și așteaptă scrisori de la cei mici!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe data de 19 decembrie, începând cu ora 19:00, Moş Crăciun va împărţi cadouri copiilor din Timişoara, sub bradul din Piaţa Operei.

CITEȘTE ȘI: Tir răsturnat pe autostradă! Traficul este blocat din cauza accidentului

Însă, cei mici trebuie să îi trimită Moşului o scrisoare, până pe 17 decembrie, care trebuie să conțină, pe lângă cadoul dorit, numele, vârsta, dar și numărul de telefon al celui care semnează scrisoarea.

Moș Crăciun a lăsat și el un mesaj pentru cei mici:

Dragii  Moşului,

Am lăsat la Târgul de Crăciun, lânga brad, o cutie magică în care aștept scrisorile voastre, dragi copii.În seara de 19 decembrie, la ora 19.00, atunci când voi ajunge la Târgul de Crăciun din Timişoara, în sania mea trasă de reni, voi dărui cadourile pregătite de spiriduşi, copiilor care au fost cuminți tot anul. Invitația de a trimite scrisori se adresează doar copiilor care  au vârsta cuprinsă  între 3 şi  10 ani . Cei mici, care nu ştiu să scrie pot fi ajutaţi de părinţi şi bunici.  Scrisorile  le  primesc până în  data  de  17 decembrie şi trebuie să conţină numele, vârsta şi numărul de telefon al celui care semnează scrisoarea!

Cu dragoste, Moş Crăciun

CITEȘTE ȘI: Adevăraţii eroi! Au salvat doi copii şi trei adulţi, de la moarte sigură!

Moșul ajunge în Piaţa Operei din Timișoara în data de 19 decembrie, la ora 19:00, însă lumea este aşteptată începând cu ora 17:00 când va începe un programul artistic special.

Programul artistic va fi deschis de compania Phantasia în colaborare cu Teatrul pe Roţi Arad cu spectacolul “Atenţie! Moş Crăciun există” , spectacol care va prefaţa venirea lui Moş Crăciun.

 

Ultima modificare Joi, 12 Decembrie 2019 12:54

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login