Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Măsuri extreme, în pieţele din Timişoara! Au fost aduşi agenţi de securitate, care asigură accesul controlat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi măsurile luate de autorităţi în lupta cu coronavirusul includ închiderea a neunmărate locaţii, pieţele au rămas deschise.

Se pot face cumpărături, însă în anumite condiţii: trebuie evitate aglomeraţiile şi trebuie păstratădistanţa socială.

CITEŞTE ŞI: Creşte numărul morţilor de coronavirus! Au fost raportate noi decese, iar bilanţul a ajuns la 37

La Timişoara, au fost angajate firme de pază care să asigure accesul controlat în piețe, au fost împărțite echipamente de protecție comercianților, iar spălarea și dezinfectarea s-au făcut zilnic.

"În aceste momente critice pentru noi toți, depindem de hrana sănătoasă pe care o consumăm. Știm că sunt mulți contestatari, din toate părțile. Îi invităm pe aceștia să se implice activ, cu muncă pe "terenul de luptă", nu de acasă, din spatele calculatoarelor. Producătorii, comercianții și clienții noștri au nevoie de ajutor, de îndrumare și de soluții. Au apărut și voci din partea unora care nu fac decât să aibă păreri legate de orice activitate nu o desfășoară ei, ascunși în spatele monitorului, fără nicio experiență cu oamenii care muncesc zi lumină să-și întrețină și să-și vândă culturile și care propun idei fantasmagorice, încercând și în aceste momente să obțină capital politic. Nu vedem, însă, din partea lor aceeaşi înverşunare în ceea ce privește situația supermarketurilor care îngroapă producția locală, din motive lesne de înțeles, sau disponibilitate în a face ceva productiv pentru cei care se străduiesc să ne ofere alimente sănătoase", susține directorul Piețe S.A, Ionuţ Nasleu.

CITEŞTE ŞI: Video: Momente inedite, la Timişoara! Ce au făcut poliţiştii, în semn de respect pentru cei care respectă izolarea?

Totuşi, ieri au apărut în spaţiul public, imagini din piaţa volantă din zona Stadionului, cu oameni care nu respectau niciuna dintre noile reguli.

În acest sens, autorităţile au demarat un control, pentru a stabili cu exactitate dacă fotografiile respective sunt într-adevăr actuale, iar în funcţie de rezultatele verificărilor se vor lua masurile care se impun.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login