Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Licitaţie pentru închirierea unui spaţiu al SDM, în Piaţa Unirii! Vezi aici toate detaliile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Societatea DRUMURI MUNICIPALE TIMISOARA S.A. anunță: închirierea  pe o perioadă de 3 (trei) ani a spațiului cu altă destinație decât aceea de locuință situat în  P-ța Unirii nr.8, Timișoara, la parterul imobilului, cu intrare din stradă.

Ofertele se depun până la data de 27.08.2020 ora 11:00 la secretariatul societatii Drumuri Municipale Timișoara SA  din str.Eternitatii nr.45, Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Veste proastă pentru cei care călătoresc în Spania ! La întoarcere, trebuie să stea în carantină

Relatii la, telefon 0256215214, respectiv  0730188383, sau e-mail  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar din Documentatia de atribuire prin transmiterea prin fax (0256-215007) sau e-mail  (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) a unei solicitari si numai dupa achitarea contravalorii acesteia, în termen de maxim 3 zile lucrătoare de la data solicitării.

Documentaţia de atribuire  se pune la dispoziţia agenţilor economici interesaţi pe suport hârtie. Achiziționarea documentației de atribuire este obligatorie pentru toți participanţii la licitație

Mai multe informaţii aici

CITEŞTE ŞI: Cifre de ultimă oră! Câte noi cazuri de coronavirus au apărut de ieri până astăzi?

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login