Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Jos pălăria! Iniţiativa demnă de urmat a unui primar din Timiş, în plină criză de coronavirus!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

România, la fel ca alte ţări de la nivel mondial, traversează o perioadă foarte grea, generată de pandemia de coronavirus.

Cel mai afectat este sistemul sanitar, care nu a fost pregătit pentru un număr atât de mare de pacienţi infectaţi cu acest virus care se răspândeşte extrem de uşor.

CITEŞTE ŞI: Creşte numărul deceselor provocate de coronavirus! A murit încă un pacient de la Timişoara

Tocmai de aceea, este nevoie de bani pentru spitale, atât de la bugetul local şi national cât şi de la oameni de afaceri, ONG-uri şi chiar oameni simpli, care înţeleg importanţa finanţărilor.

Printre aceştia se numără şi primarul comunei Şag, Flavius Roşu, care a decis să îşi doneze, în fiecare lună, jumătate din salariu, pentru echipamentele şi materialele sanitare atât de necesare în această perioadă.

“Pentru că trăim vremuri grele, iar sistemul medical este in dificultate, începând de astazi, pe toată perioada pandemiei, in calitatea de om, donez jumătate din indemnizația de Primar pentru achiziționarea de materiale și echipamente medicale necesare medicilor din comuna noastră, cât și pentru ajutorul persoanelor nevoiașe din comuna! E un mic ajutor, dar mai mult e o rugă și o mulțumire la Bunul Dumnezeu pentru sănătatea noastră!”, a scris primarul comunei Şag, pe pagina lui de facebook.

primar flavius rosu

Edilul speră să fie un exemplu pentru cei din jur, astfel încât numărul persoanelor care donează bani pentru cei care luptă cu coronavirusul să fie cât mai mare.

CITEŞTE ŞI: Împreună, suntem mai puternici! Asociaţia Elpis Timişoara donează 10.000 de euro pentru bolnavii de coronavirus

“Fac apel și îi rog pe toți cei care vor, să ni se alăture în acest demers de a susține cadrele medicale și persoanele nevoiașe din comuna noastră! Această acțiune o vom demara prin intermediul partenerilor noștri de la GAL Timișul de Centru, prin alăturarea la campania de strângere de fonduri pentru susținerea medicilor din mediul rural. Îi rugăm pe cei care fac donații din Șag să specifice în OP că donația este pentru Comuna Sag, astfel fondurile sunt direcționate către nevoile comunității noastre”, a mai scris Flavius Roşu.

Donațiile se fac în contul Asociației GAL Timișul de Centru deschis la Banca Transilvania RO11 BTRL RONC RT02 4791 7103.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login