Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Continuă distracţia şi voia bună! La Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara, astăzi sunteţi aşteptaţi din nou, cu o mulţime de surprize

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La Muzeului Satului Bănățean Timișoara, luna august este plină de evenimente menite să aducă voia bună în sufletele vizitatorilor.

CITEŞTE ŞI: A murit Zsolt Torok! A cucerit Himalaya, dar a fost învins în munţii Făgăraşului

Casa Bănăţeană, manifestare cu tradiţie, are loc în fiecare duminică, iar organizatorii au pregătit o mulţime de surprize, pentru cei care le trec pragul.

”Artiști de marcă ai Banatului vor susține, duminică de duminică, un spectacol folcloric pe cinste, alături de ansambluri consacrate de dansuri din întreg Banatul”, transmit reprezentanții Muzeului Satului Bănățean.

La toate aceste evenimente, intrarea este liberă, iar programul artistic începe de la ora 17:00.

După ce Casa Bănăţeană îşi închide porţile, începe o nouă manifestare: Ruga Bănăţeană, o sărbătoare a întregii comunități.

Artişti de renume își așteaptă ”goștii” în data de 1 septembrie, începând cu ora 12.00.

Scopul acestor evenimente este de a promova tradițiile și cultura bănățeană.Evenimentele sunt finanțate de Consiliul Județean Timiș.

CITEŞTE ŞI: Incendiu la Spitalul de Psihiatrie! Trei pacienți și doi angajați ai spitalului, răniți!

 

 

 

Ultima modificare Duminică, 18 August 2019 09:36

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Două orașe își unesc eforturile pentru promovarea   sustenabilității energetice a regiunii transfrontaliere

Două orașe își unesc eforturile pentru promovarea sustenabilității energetice a regiunii transfrontaliere

Primăria Timişoara continuă implementarea proiectului „Smart and Sustainable Energy Consumption”, în calitate de partener.

Detalii

Timişoara, în colaps privind noile construcţii! Arhitecţii trag un semnal de alarmă, cu privire la prelungirea vechiului PUG

Timişoara, în colaps privind noile construcţii! Arhitecţii trag un semnal de alarmă, cu privire la prelungirea vechiului PUG

Sunt aproape 10 ani de când se lucrează la noul Plan Urbanistic General al Timişoarei care ar trebui să reglementeze modul de dezvoltare a oraşului.

Detalii

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Deşi Primăria anunţă periodic acţiuni de deratizare şi dezinsecţie, timişorenii sunt dezamăgiţi de rezultate. Ţânţarii, rozătoarele şi alţi dăunători le crează în continuare probleme.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login