Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Centru cultural și educațional în Kuntz! Copiii de aici vor primi o masă caldă, vor fi ajutați la teme și vor fi putea participa la ateliere artistice

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Centrul cultural şi educaţional pentru copiii din zona Kuntz, tot mai aproape de a deveni realitate!

Consilierii locali timișoreni urmează să voteze în plen, studiul de fezabilitate pentru ”Clădire în regim de înâlţime P+2E cu funcţiunea de Centru Cultural şi Educational Kuncz”.

CITEȘTE ȘI: Veşti bune pentru pacienţii cu arsuri! Primăria înfiinţează un Compartiment pentru recuperare

Beneficiarii Centrului Cultural și Educațional sunt copiii din cartierul Kuntz, care provin din familii fără posibilități materiale. Grupul ţintă vizat este format din aproximativ 100 de persoane din comunitatea marginalizată, beneficiari direcţi ai investiţiilor realizate în cadrul proiectului. 

kuntz 3

Practic, în zona respectivă va fi amenajat un centru multifuncţional de tip servicii sociale fără cazare, incluzand spaţii de odihnă, recreere şi relaxare prin amenajarea  unor săli pentru cursuri artistice, sală de sport, activităţi de asistenţă la efectuarea temelor, denumite generic after school și sală de mese. Programul este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani.

Sala de mese va fi deservită de un serviciu de catering şi va fi prevăzută cu un oficiu pentru depozitarea temporară, spălare veselă. Grupurile sanitare pentru personal vor fi la etajul I. Tot aici se află un oficiu cu spălătorie pentru feţe de masă, perdele, huse de scaune etc., prevăzut cu spaţii de depozitare pentru rufe curate / murdare. 

CITEŞTE ŞI: Echipaj medical, agresat de un individ rupt de beat! A fost necesară intervenţia jandarmilor

Valoarea totală estimată a investiţiei conform devizului general, ca fiind de peste șapte milioane de lei. Proiectul va fi realizat din fonduri europene.

kuntz 2

 

Ultima modificare Marți, 04 Februarie 2020 15:33

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Încă un deces, provocat de coronavirus! Numărul morţilor a ajuns la 18

Creşte numărul deceselor în rândul pacienţilor care au afecţiuni cronice şi au fost diagnosticaţi şi cu coronavirus.

Detalii

FOTO: Tren mistuit de flăcări! Pasagerii şi mecanicul de locomotivă au reuşit să se salveze

FOTO: Tren mistuit de flăcări! Pasagerii şi mecanicul de locomotivă au reuşit să se salveze

Incendiu violent în această dimineaţă, când flăcările au distrus complet, un tren de călători.

Detalii

Reacţia Poliţiei Române după apariţia informaţiei cum că dezinfectanţii care trebuiau să ajungă la Spitalul din Lugoj au fost furaţi

Reacţia Poliţiei Române după apariţia informaţiei cum că dezinfectanţii care trebuiau să ajungă la Spitalul din Lugoj au fost furaţi

Un transport de dezinfectanţi destinat Spitalului Municipal din Lugoj nu a mai ajuns la unitate sanitară, căreia i s-a transmis că biocidele au fost furate.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login