Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Cel mai aşteptat târg al toamnei îşi deschide porţile la Timişoara! Salonul Industriei Uşoare, la a 34-a ediţie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vrei să îţi schimbi garderoba sau să te pregăteşti din punct de vedere vestimentar, pentru anotimpul rece?

Ai toate motivele să te bucuri, pentru că la Timişoara începe cea de-a 34-a ediţie a Salonului Industriei Uşoare, cea mai mare expoziţie de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii, din vestul ţării.

CITEŞTE ŞI: Focar de infecție într-o grădiniță din Timișoara, după ce oamenii străzii s-au adăpostit acolo!

Evenimentul se desfăşoară în perioada 22 - 26 noiembrie 2017, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr 22 şi este organizat de la Camera de Comerţ şi Industrie Timiş.

“Notorietatea de care se bucură această manifestare este conferită de publicul timișorean vizitator care a găsit ceea ce caută: calitate, diversitate și prețuri corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători. Pe parcursul celor cinci zile, peste 60 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți, vor expune spre vânzare o gamă largă de produse de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie de corp, încălțăminte, articole de marochinărie, pielărie, blănărie, articole pentru copii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri”, anunţă reprezentanţii CCIAT.

CITEŞTE ŞI: I-a dat cu toporul în cap! Plină de sânge, victima s-a prăbuşit la pământI-a dat cu toporul în cap! Plină de sânge, victima s-a prăbuşit la pământ

Ca un condiment bine gustat și apreciat la toate manifestările expoziționale, vizitatorii vor găsi la exterior un târg de produse tradiționale cu dulciuri de casă, produse apicole, colaci, mezeluri, conserve de casă, altele.

Expoziția se deschide pentru public miercuri, 22 noiembrie 2017, ora 10:00.

Programul  de vizitare este de miercuri până sâmbătă, între orele 1000 - 2000, iar duminică, între orele 1000 – 1800.

Intrarea este liberă.

 

 

Ultima modificare Marți, 07 Noiembrie 2017 14:20

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login